Peuterochtenden

Op de Lorentzschool organiseren we peuterochtenden.

Een peuterochtend is een moment waarop kinderen die zijn ingeschreven en 3 jaar zijn, samen met één van hun ouders een uur kunnen ervaren wat school is en wat er op een school allemaal gebeurt.

Na ontvangst met koffie, thee en limonade, starten we met de peuters en hun ouders in een van onze klaslokalen.

We beginnen met een voorstelkring en een activiteit. Vervolgens is er een knutselactiviteit en kunnen kinderen vrij spelen in de klas. We sluiten weer af in een kring en voor wie wil is er nog tijd om even buiten te spelen.

Alle peuterochtenden worden gehouden op Villa Vrolik; ook voor de kinderen die uiteindelijk (in groep 3) naar de hoofdlocatie gaan. Voor deze laatste groep geldt bovendien dat u uiterlijk twee maanden voor de vierde verjaardag van uw kind van ons hoort of uw kind op Villa Vrolik start of op locatie Van 't Hoffplein. Als uw kind op locatie Van 't Hoffplein start kunt u een afspraak maken om daar samen met uw kind te kijken.

Voor de peuterochtenden gelden de volgende afspraken

• De peuterochtend wordt maximaal 10 keer per schooljaar georganiseerd.
  • Per ochtend is er plaats voor 13 peuters
  • U kunt zich voor twee ochtenden inschrijven
  • Aanmelden gaat via administratie@obslorentzschool.nl

De data voor de peuterochtend zijn;
19 oktober 2017          23 november 2017          11 januari 2018
15 februari 2018          15 maart 2018                 19 april 2018