Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Welkom op de groepspagina van groep 8b

Op deze pagina kunt u regelmatig zien wat er allemaal in onze klas afspeelt. Daarnaast kunt u in de kalender zien welke activiteiten er zullen plaatsvinden en zal er het huiswerk in vermeld worden.
Onze link naar de Sharepoint is: Onze werkmap


Groep 8b

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Groep 8b: We zijn weer begonnen! Een nieuw en voor groep 8 ook het laatste schooljaar op de Lorentz is begonnen. De eerste week z ... Lees meer »
8b: boeken Voorhoeve ophalen Lees meer »
Groep 8b: Animatiefilm met chromakey Leerlingen uit groep 8b hebben tijdens 'Teamwork' een animatie gemaakt door middel van d ... Lees meer »
Groep 8b: Beau, Freek en Thijs vertellen over het schoolkamp Beau, Freek en Thijs vertellen wat zij hebben meegemaakt op het schoolkamp. Lees meer »
Groep 8: Fantastisch schoolkamp Van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 mei hebben de kinderen uit groep 8 hun allerlaatste school ... Lees meer »
Groep 8b: Aardbevingen en vulkanen Wij gingen met de klas een project maken voor aardrijkskunde. We moesten bijvoorbeeld een vulkaa ... Lees meer »
Groep 8b: Schooltafeltennistoernooi Op zondag 20 maart was er een schooltafeltennistoernooi waar de kinderen aan mee konden doen. Lees meer »
Groep 8b: Programmeren met mini-robots We hebben tegenwoordig Ozobots in de klas, dat zijn robots die kleurcodes herkennen. Ze herkenne ... Lees meer »
The Bad Girls uit 8b wint Dodgeballtoernooi! Vrijdag 26 februari was het eindelijk zover: het Dodgeballtoernooi! Lees meer »
Groep 8b: Programmeren met de iBo Onze klas is met teamwork bezig. De opdracht van ons team is de iBo programmeren. Lees meer »
 
Pagina 1 van 4Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  Volgende   Laatste   
OBS Lorentzschool

Lorentzweg 135
1223 HN Hilversum

T (035) 6855823

E info@obslorentzschool.nl


OBS Lorentzschool
Van 't Hoffplein 2

1223 EG Hilversum

T (035) 6853021 

E info@obslorentzschool.nl