Zoeken Annuleren

Welkom op de groepspagina van groep 7a

Op deze pagina kunt u regelmatig zien wat er allemaal in onze klas afspeelt. Daarnaast kunt u in de kalender zien welke activiteiten er zullen plaatsvinden en zal er het huiswerk in vermeld worden.

De link naar onze Online Werkmap is: Sharepoint

7a: dodgeball toernooi

Dodgeball toernooi

Het dodgeball toernooi komt er weer aan! Dodgeball is een spel dat wij op school spelen voor de groepen 6,7en 8. Het doel van het spel is: elkaar afgooien en je moet andere ballen vangen. Ook tellen sportiviteitspunten streng mee. De dodgeball teams zijn gemaakt en iedereen heeft een teamnaam. Nu is iedereen nog niet gespannen maar, op 23 februari barst de strijd echt los En zoals elk jaar: wie wint? Wie is de beste speelster?  En wie is de beste speler? En de leukste prijs de originaliteitsprijs alles draait hier om originaliteit.

Het is zo als elk jaar weer spannend want wie wint de beker??
groetjes Fleur

IKC Villa Vrolik