Nieuwbouw Anna's Hoeve

Op de eerste dag van het schooljaar 2017-2018 opent IKC-Lorentz haar deuren. IKC staat voor Integraal Kind Centrum. De lorentzschool en Bink gaan in een prachtig nieuw gebouw, vanuit een gezamenlijke visie, zorgen voor onderwijs en opvang voor kinderen van 2 tot 13 jaar.

In het nieuwe gebouw komt een peuterspeelzaal, 12 leslokalen, een atelier, een speellokaal en per bouw een leerplein. De centrale ruimte wordt samen met de speelzaal en de tribunetrap gebruikt voor vieringen. Elke bouw heeft een leerplein waar kinderen gedurende de schooldag samen kunnen spelen, leren en werken. De BSO maakt voor de naschoolse activiteiten gebruik van de speelzaal, de leerpleinen, het atelier en de uitgebreide keuken.

IKC Lorentz ligt aan de rand van Anna’s Hoeve bij de sportvelden, vrijwel naast de hei en aan de voet van de berg. We gaan optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die de omgeving ons biedt.

Tot de oplevering van het nieuwe gebouw blijven we samen met Bink gebruik maken van de huidige dependance. Dit betekent dat het aantal groepen op de Villa zal groeien. Na de zomervakantie starten we op de Villa met een groep 3. Bij de start van het schooljaar 2016-2017 komt er nog een groep 4 bij en bij de opening van het IKC komt een groep 5.

De beide groepen 3 op de hoofdlocatie zijn vol, maar in groep 3V op de Villa is nog plek. De groep kan tot 25 leerlingen doorgroeien.

Een kijkje in groep 3V:

Voor meer informatie over het IKC en de Villa kunt u contact opnemen met de directie van de Lorentzschool.

Dat kan telefonisch: 035-6855823 of per mail: directielorentz@obslorentzschool.nl en jmooi@obslorentzschool.nl